Hardware

Software is nergens zonder goede hardware. Dat beseft wijwerkenonline.nl maar al te goed. Goede hardware vraagt echter om twee dingen: kennis en geld. Wijwerkenonline.nl kan voor u veel werk uit handen nemen. Wij weten als geen ander wat voor u de juiste hardware is en wat naadloos aansluit op ons eigen cloud platform.

Naast de juiste keuze en het scherpe tarief verzorgt WWO ook dat alles bij u op locatie geïnstalleerd komt te staan. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u direct zorgeloos en veilig aan de slag.

HP Desktop computer - € prijs op aanvraag.

De HP t620 Flexible serie thin client biedt een krachtige, naadloze desktop-ervaring, verbeterde beveiliging en eersteklas clientvirtualisatie. Deze thin client wordt aangevuld met de HP EliteDisplay E241i 61 cm (24 inch) LED-backlit monitor, de combinatie van een voortreffelijk groot scherm, extra brede inkijkhoeken en een uniek gebruikscomfort. Ook een muis en toetsenbord zitten inbegrepen.

De HP thin client desktop is een aanrader van wijwerkenonline.nl.

HP Notebook - € prijs op aanvraag.

Met de HP thin client mt42 notebook bent u flexibeler dan ooit. Ga gerust op weg met de betrouwbare beveiliging van de efficiënt te beheren HP notebook. Overal waar u bij uw online werkplek kan, kunt u verbinding maken met dit dunne, lichte en gemakkelijk toegankelijke mobiele apparaat. Vertrouw op de meervoudige beveiliging en snelle toegang tot gedeelde data van deze robuuste enterpriseklasse thin client.

De HP thin client notebook is een aanrader van wijwerkenonline.nl.

Thin Client is hardware zonder opslagruimte. Dit houdt in dat de apparatuur middels een internetverbinding gebruik maakt van een extern platform (de cloud omgeving van WWO). Dit maakt het diefstal ongevoelig, verbruikt het minder energie en is het ontvankelijk voor virussen en dergelijke.

Ja. De hardware is uw eigendom en afgestemd op de omgeving van wijwerkenonline.nl.

Wijwerkenonline.nl biedt uitsluitend premium ict diensten. Daar hoort ook kwalitatief hoogstaande hardware bij. Wij zijn van mening dat de HP thin client apparatuur die specifiek zijn geselecteerd u optimaal van prestaties voorzien aansluitend op onze software en cloudomgeving.

Ja. U kunt er ook voor kiezen om zelf producten aan te schaffen. Uiteraard staat het u vrij om hardware aan te schaffen wat qua specificaties gelijk of in de buurt komt van onze suggesties.

HP t620 Thin Client
- AMD G-Series GX
- 415GA Quad-core (4 Core) 1.50 GHz
- 8 GB RAM DDR3L SDRAM
- 32 GB Flash
- AMD Radeon HD 8330E (512 MB)
- Gigabit Ethernet
- Windows Embedded Standard 8
- Wireless LAN
- DisplayPort
- Network (RJ-45)
- 8 Total USB Port(s)

HP Elite E241i 61 cm (24") LED LCD Monitor
- 8 ms
- Adjustable Display Angle
- 1920 x 1200 - 250 cd/m²
- 5,000,000:1
- WUXGA
- DVI
- VGA
- DisplayPort
- USB
- 40 W
- Zilverkleurig
- ENERGY STAR, TCO Certified Edge, EPEAT Gold, TCO Certified Displays

HP mt42 EliteBook 35.6 cm (14") LED Notebook
- AMD A-Series A6 Pro-7050B Dual-core (2 Core) 2.20 GHz
- 4 GB DDR3L SDRAM RAM
- 16 GB SSD
- AMD Radeon R4 Graphics
- Windows Embedded Standard 7E 32-bit
- 1366 x 768 16:9 Display
- Bluetooth
- Ongeveer 1,5 kg.
- Bang & Olufsen audio

Mensen over wijwerkenonline.nl

Dankzij slim advies en scherpe hardware prijzen kunnen wij flexibeler opereren.

- Mark van den Heuvel -

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief